[Turkmath:7760] 40 Soruda Analize Giriş

Mert Çağlar m.caglar at iku.edu.tr
3 Haz 2011 Cum 10:32:37 EEST


Değerli liste üyeleri,

İstanbul Analiz Seminerleri (http://fens.sabanciuniv.edu/istas/) grubu tarafından, 12-18 Eylül 2011 tarihlerinde, Şirince'deki Nesin Matematik Köyü'nde (http://matematikkoyu.org/), "40 Soruda Analize Giriş" isimli bir çalıştay düzenlenecektir. Çalıştay boyunca Reel Analiz'in en temel konuları göz önüne alınarak hazırlanmış olan 40 soru, katılımcıların aktif biçimde rol alacağı bir ortamda birlikte tartışılacaktır. Lisans düzeyinde temel Reel Analiz bilgisine sahip olmanın yeterli olacağı çalıştayın soruları başvuran katılımcılara etkinlikten en az bir ay önce gönderilecektir.
Asgari lisans düzeyinde olmak üzere her seviyedeki öğrencinin problem çözme yetisini geliştirmeyi amaçlayan çalıştay hakkında detaylı bilgi ekteki dosyadadır.

Çalıştaya katılmak isteyenlerin, Nesin Matematik Köyü'nün başvuru sürecine ek olarak, sirincedeanaliz2011 at gmail.com<mailto:sirincedeanaliz2011 at gmail.com> adresine, katılmak istediklerini bildiren bir mesaj göndermelerini rica ediyoruz.

Öğrencilerimizin teşvik edilmelerini umarak, iyi çalışmalar dileriz.

Düzenleme komitesi adına,
Mert Çağlar


-------------- sonraki bölüm --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 40 SORUDA ANALİZE GİRİŞ.doc
Type: application/msword
Size: 36864 bytes
Desc: 40 SORUDA ANALİZE GİRİŞ.doc
URL: <http://yunus.listweb.bilkent.edu.tr/cgi-bin/mailman/private/turkmath/attachments/20110603/e511d98e/attachment-0001.doc>


Turkmath mesaj listesiyle ilgili daha fazla bilgi