[Turkmath:7573] Re: Cuma - 16.30 - Karakoy - TUBITAK ve Matematik

BARIS COSKUNUZER BCOSKUNUZER at ku.edu.tr
31 Mar 2011 Per 17:08:01 EEST


Hatirlatma.. yarin (cuma) 16.30.

From: BARIS COSKUNUZER
Sent: Monday, March 28, 2011 7:53 PM
To: turkmath at listweb.bilkent.edu.tr


Degerli Liste Uyeleri,



1 Nisan Cuma gunu saat 16:30'da, TMD'nin evsahipliginde, TUBITAK ARDEB Baskan vekili Doc. Dr. Necati Demir'in katilacagi bir toplanti yapilacaktir. Toplantiya, TUBITAK Temel Bilimler Arastirma Destek Grubundan Basuzman Doc. Dr. Cengiz ARICI ve İletisim Mudurlugunden Ezra KILINC da katilacaktir.



Sunumun ardindan Prof. Dr. Husnu Erbay'in moderatorlugunde gorus ve onerilerin degerlendirildigi ve saat 18:00'de sona ermesi planlanan bir tartisma oturumu yapilacaktir.



Gectigimiz yil, TUBITAK baskani, temel bilimler ile ilgili bilim kurulu uyeleri, ve dernek yonetimimiz MAM'da bir toplanti yaparak, matematikcilerle TUBITAK yoneticilerinin bulusmasinin faydali olacaginda gorus birligine vardilar. Ulusal Sempozyumlarimiz kapsaminda da yapmayi hedefledigimiz bu toplantinin amaci mevcut olanaklari ve sorunlari paylasmalari, yeni fikirleri tartismalari, projelerin Matematik arastirmalarina nasil daha uygun olabilecegi ile ilgili somut oneriler gelistirilmesi.



Her ne kadar boyle bir konu icin zamanlama biraz kotu gorunse de, bu cok onceden ayarlanmis toplantiya matematikcilerin ilgi gostermesini umuyor, TUBITAK ve Matematik konusunda bilgilenmek ve mevcut sorunlarin cozumu icin somut oneriler gelistirmek icin katilimlarini bekliyoruz.



selamlar..

baris coskunuzer
-------------- sonraki bölüm --------------
Bir HTML eklentisi temizlendi...
URL: <http://yunus.listweb.bilkent.edu.tr/cgi-bin/mailman/private/turkmath/attachments/20110331/a8239818/attachment.htm>


Turkmath mesaj listesiyle ilgili daha fazla bilgi