[Turkmath:1615] Re: hakem raporu

Zafer ERCAN zercan at ibu.edu.tr
Wed Nov 9 08:04:41 UTC 2016



Olmaması düşünülemez, absract ve makalenin içinde iki kez vurgu yapılıyor. Makaleyi e-mailinize göndereceğim biraz sonra.

ZE 

----- Orijinal Mesaj -----
Kimden: "Sadettin ERDEM" <s2erdem at anadolu.edu.tr>
Kime: "Zafer ERCAN" <Zafer.Ercan at listweb.bilkent.edu.tr>, "tmd" <tmd-uye at listweb.bilkent.edu.tr>
Kk: "Muzaffer DÜGEL" <dugel_m at ibu.edu.tr>, "turkmath" <turkmath at listweb.bilkent.edu.tr>, "Mustafa ÜNAL" <unal_m at ibu.edu.tr>, "Tansu Kucukoncu" <tansu.kucukoncu at yahoo.com>
Gönderilenler: 9 Kasım Çarşamba 2016 9:51:14
Konu: RE: hakem raporu

Sevgili Zafer,

Raporundan, Hakem, sanki 11 sayfalık makaleden habersiz görünüyor. Eğer durum bu ise, aslında, senin bu 11 sayfalık makaleyle ilgili saptamanı teyid edercesine bir gerekçeyle 
 (This short note contains introductory part regarding cone metric spaces and only one result, which is actually a remark.) geri çevirmiş gibi. Ama, bu varsayımda pek akıllıca görünmüyor, çünkü; makalende gerekli açıklama vardır herhalde. Keşke, Makaleni görebilme şansımız olsa.

S. Erdem

-----Original Message-----
From: Tmd-uye [mailto:tmd-uye-bounces at listweb.bilkent.edu.tr] On Behalf Of Zafer ERCAN
Sent: Tuesday, November 08, 2016 7:16 PM
To: tmd
Cc: Muzaffer DÜGEL; turkmath; Mustafa ÜNAL; Tansu Kucukoncu
Subject: [Tmd-uye: 1305] hakem raporu



Turkiye'de yogunluklu calisilan konulardan biri ''statistically convergence'' bir digeri ise ''cone metric spaces''.
Bu ikisi bir araya getirilerek Topology and Its Applications dergisinde yakın zamanda yayınlanan anlasılması zor 11 sayfalik makalenin ana sonucunun 4-5 satırda verilebilecegini ve ayni zamanda yapilanin bir genelleme olmadigini gosteren makalem asagidaki raporda oldugu gibi red yedi. Red gerekcesi, ''kardesim, 4-5 satirda makale mi olur?'' diyor. Satirlar sayılarak rapor duzenlenmis. Hakem, ''yeter kardesim, biktik bu  iki sacma sapan konulardan'' diye rapor yazsa hakeme hak verecegim, ama demiyor.

Bu raporun hakeminin bir turk olma ihtimalinin yuksek oldugunu dusunuyorum. Sizce? Goruslerinizi ozel olarak yazabilirsiniz.

ZE  
    
---------------
Report on
???
by Zafer Ercan
submitted to Topology and its Applications This short note contains introductory part regarding cone metric spaces and only one result, which is actually a remark. The short proof of this result is given in five lines.
I think that such a note cannot be published in a journal like Topology and its Applications and thus should be rejected.
----------------------
_______________________________________________
Tmd-uye mailing list
Tmd-uye at listweb.bilkent.edu.tr
http://yunus.listweb.bilkent.edu.tr/cgi-bin/mailman/listinfo/tmd-uye


More information about the Turkmath mailing list