[Turkmath:3509] Araştırma Görevlisi İlanı

Emrah AKYAR eakyar at eskisehir.edu.tr
Mon Dec 31 10:28:36 UTC 2018


Değerli Liste Üyeleri,

Eskişehir Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü "Cebir ve Sayılar Teorisi Anabilim Dalına" 2547 Sayılı Kanunun 50/D Maddesi uyarınca atanmak üzere 1 araştırma görevlisi alınacaktır.

İlgili kişilere duyurabilirseniz çok memnun oluruz.

İyi yıllar,
Emrah Akyar


Adaylarda aranan koşullar: Matematik Bölümü lisans mezunu olmak, Cebir ve Sayılar Teorisi alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak, en az 70 ALES ve en az 50 yabancı dil puanına sahip olmak.

Başvuru, Eskişehir Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Anadolu Üniversitesi Rektörlük Binası) Yunus Emre Kampüsü, ESKİŞEHİR adresine başvuru formu ve ekleri ile birlikte "şahsen veya posta ile" yapılmalıdır. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.
Resmi gazete ilan tarihi 30 Aralık 2018 Pazar, Sayı: 30641


________________________________

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece yukarıda isimleri belirtilen kişiler arasında özel haberleşme amacını taşımakta olup gönderici tarafından alınması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımına aittir. Eğer bu elektronik posta size yanlışlıkla ulaşmışsa, elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır. Bu durumda, lütfen mesajı geri gönderiniz ve sisteminizden siliniz. Eskişehir Teknik Üniversitesi bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Eskişehir Teknik Üniversitesinin görüşlerini yansıtmayabilir.

This electronic mail and any files transmitted with it are intended for the private use of the people named above. If you are not the intended recipient and received this message in error, forwarding, copying or use of any of the information is strictly prohibited. Any dissemination or use of this information by a person other than the intended recipient is unauthorized and may be illegal. In this case, please immediately notify the sender and delete it from your system. Eskişehir Teknik Üniversitesi does not guarantee the accuracy or completeness of any information included in this message. Therefore, by any means Eskişehir Teknik Üniversitesi is not responsible for the content of the message, and the transmission, reception, storage, and use of the information. The opinions expressed in this message only belong to the sender of it and may not reflect the opinions of Eskişehir Teknik Üniversitesi.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://yunus.listweb.bilkent.edu.tr/pipermail/turkmath/attachments/20181231/1e514fbf/attachment.html>


More information about the Turkmath mailing list