[Turkmath:6447] Akdeniz Bahar Konuşmaları- Dr. Enis Kaya

Ayhan Dil adil at akdeniz.edu.tr
Thu Apr 18 12:05:38 UTC 2024


Değerli matematikçiler,


Akdeniz Üniversitesi Matematik Bölümü olarak "Akdeniz Bahar Konuşmaları" adı altında bir seminer serisi düzenliyoruz. Bu kapsamda ilk konuşma 21 Mart 2024 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Alp Bassa tarafından verilen ''Cebirsel Eğriler ve Rasyonel Noktaları'' başlıklı konuşma oldu.


İkinci seminerin ilanı aşağıdadır:


Konuşmacı: Dr. Enis Kaya (KU Leuven (Belçika) Doktora Sonrası Araştırmacı)


 Başlık:  “p-sel Dünyada İntegraller”


Yer: Matematik Bölümü Seminer Salonu
Tarih ve saat: 22 Nisan 2024, saat: 09.00

Sizlere hem bu konuşma serisini haber vermek için  hem de yolunuz Antalya'ya düştüğünde bölümümüzde seminer verirseniz çok mutlu olacağımızı bildirmek için yazıyorum.

Görüşmek dileğiyle
Ayhan DİL




YASAL UYARI :
Kişiye özel bu e-postadaki mesaj ve içeriğindeki bilgiler gizlilik niteliği taşıyabilir. Amaçlanmış alıcının kişisel kullanımı dışında, göndericinin açık izni olmadan üçüncü kişiler tarafından e-postadaki bilgilerin kullanılması, kopyalanması, dağıtılması yasaktır. Şayet bu e-postayı yanlışlıkla almış iseniz, lütfen mesajın göndericisini bilgilendiriniz ve mesajı sisteminizden siliniz. Akdeniz Üniversitesi bu mesajın içeriği ve ekleri ile ilgili olarak hukuksal hiçbir sorumluluk kabul etmez. İnternet ortamında gönderilen e-posta mesajlarındaki hata ve/veya eksikliklerden veya virüslerden dolayı mesajın göndericisi herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Akdeniz Üniversitesi bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından, saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajın içeriği yazarına ait olup, Akdeniz Üniversitesi’nin görüşlerini içermeyebilir.


DISCLAIMER :
The information contained in this communication may contain confidential or legally privileged information. This e-mail and its attachments are private and confidential to the exclusive use of the individual or entity to whom it is addressed. Any disclosure, distribution or other dissemination of this message to any third party is strictly prohibited. Akdeniz University doesn’t accept any legal responsibility for the contents and attachments of this message. If you have received this communication in error, please notify the sender immediately by responding to this e-mail and then delete it from your system. The sender does not accept any liability for any errors or omissions or any viruses in the context of this message which arise as a result of internet transmission. Akdeniz University makes no warranty as to the accuracy or completeness of any information contained in this message and hereby excludes any liability of any kind for the information contained therein or for the information transmission, reception, storage or use of such in any way whatsoever. Any opinions expressed in this message are those of the author and may not necessarily reflect the opinions of the Akdeniz University.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://yunus.listweb.bilkent.edu.tr/pipermail/turkmath/attachments/20240418/d09b2ff2/attachment.html>


More information about the Turkmath mailing list