[Turkmath:8104] AB'12 son cagri ve kurslara davet

Mustafa Akgul akgul at bilkent.edu.tr
30 Ara 2011 Cum 00:16:20 EET


 

               INETD - Internet Teknolojileri Derneği

             XIV. Akademik Bilişim  Konferansı
                        1-3 Şubat 2012
                  Uşak Üniversitesi, Uşak
                http://ab.org.tr                  
                http://ab2012.usak.edu.tr/

               Aktif Katılım ve Kurslar için Çağrı


Bildiginiz  gibi  Akademik Bilişim Konferansı 1999'da ODTÜ'de başladı sırasıyla Isparta, Samsun, Konya, Adana, Trabon, Gaziantep, Denizli, Kütahya, Çanakkale, ŞanlıUrfa, Muğla ve Malatya illerini dolaştı. Bu yılda 1-3 tarihlerinde Uşaktayız.  Biz bu iller ve çevresinde bir Bilişim Fırtınası yaratmak çabasına girişiyoruz. Konferans öncesi yogun kurslar yapıyoruz. Konferans sırasında seminerler devam ediyor. Bu mesajın ekinde AB12 logosu ve Kurs duyurusu  pdf'i var. Logonun konabilecek weblere (kisisel webler, bölüm webleri, kurum webleri) konmasını ve  kurs pdf'nin basılıp uygun yerlere, mumkunse fotokopi iile buyuterek asılmasını rica ediyoruz.  Konferans öncesi 28-31 ocak  tarihlerinde şu kurslar planlanmıştır (buna PHP, Ağ Yönetimi, ve  Android üzerinde Yazılım Gelistirme gibi kurslar eklenebilir)

- Linux Sistem Yonetimi
- Güvenlik
- Python Programalam Dili
- PostgreSQL Veritabanı yönetimi
- Libreofis/Openofis

Kurslar hakkında  ayrintili bilgi  weblerde. Kurslar, Universite ve kamu çalışanlarını hedeflese de  herkese  açıktır. Özellikle Bilgisayar/Bilişim/BÖTE öğrencilerini davet etmek isteriz. Sizlerden bu duyuruları yaymanızı  rica ediyoruz. 

Konferans ve kurslar herkese açık ve ücretsizdir. Konferans katılımcıları  ab2012.usak.edu.tr adresinde kayıt olmalılar.

Bildiri, seminer, calişma grubu/çalıştay önerisi icin son başvuru tarihi  31 aralık 2011.
 Başvuru da kapsamlı bir özet ve tam metin bekliyoruz. Kabul öncesi, hakem değerlendirmesinden geçecektir. Bildiri ile katılmak isteyenlerin, bu nedenle bir an önce, başvurmalarını öneriyoruz.
Değerlendirme ve program için fazla vakit kalmadığı için süre uzatması yapamıyoruz. Bununla birlikte bir kac gün gecikmeyi hoş görü ile karşılarız.

Saygılarımızla
-- 
Mustafa Akgul <akgul at bilkent.edu.tr>



-- 
Mustafa Akgul <akgul at bilkent.edu.tr>
-------------- sonraki bölüm --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ab-kurs.pdf
Type: application/pdf
Size: 50028 bytes
Desc: kullanılamıyor
URL: <http://yunus.listweb.bilkent.edu.tr/cgi-bin/mailman/private/turkmath/attachments/20111230/23981c78/attachment-0001.pdf>
-------------- sonraki bölüm --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ab.png
Type: image/png
Size: 35725 bytes
Desc: kullanılamıyor
URL: <http://yunus.listweb.bilkent.edu.tr/cgi-bin/mailman/private/turkmath/attachments/20111230/23981c78/attachment-0001.png>


Turkmath mesaj listesiyle ilgili daha fazla bilgi