[Turkmath:5276] Re: iki ""dev matematçi" kapışıyor

Zafer ERCAN zercan at ibu.edu.tr
Mon Nov 29 09:43:27 UTC 2021


İbrahim Kalın ve Recep Tayyip Erdoğan Selman Akbulut'un ''spam-file'' listesinde değil, onlarla karşılaştıklarında el pençe durma provaları bile yapıyor olabilir... 

ZE 



From: "bekir barıs" <bekirsamibaris at gmail.com> 
To: "Selman Akbulut" <akbulut.selman at gmail.com>, "turkmath" <turkmath at listweb.bilkent.edu.tr> 
Cc: "yilmaz akyildiz" <yilmaz.akyildiz at gmail.com>, "Zafer ERCAN" <Zafer.Ercan at listweb.bilkent.edu.tr>, "A. Suleyman Ustunel" <asustunel at gmail.com> 
Sent: Monday, November 29, 2021 11:57:32 AM 
Subject: Re: [Turkmath:5254] iki ""dev matematçi" kapışıyor 

Merhaba, 

Yıl olmuş 2021 biz hale yasaklarla ,engellemelerle uğraşıyoruz. Bırakın konuşsun insanlar. Fikirler ortaya konsun ve doğru olan bulunsun. Kısır ve kişisel tartışmalardan uzak, ülkemizde matematik neden gelişemiyor konuşulsun. Kuş'a çevrilmiş lisanüstü programlardan çıkan Dr lerden ne hayır çıkar? Neredeyse posta ile DR verecekler. Hep aynı hikaye, ahbap cavuş ilişkilerle Dr al. Sonra da doç prof ol. Bu çürümüşlüğü konuşun. Konuşun ki yarın geç olmasın. 
Bekir. 

On Mon, Nov 22, 2021 at 2:24 AM Selman Akbulut < [ mailto:akbulut.selman at gmail.com | akbulut.selman at gmail.com ] > wrote: 



Yazilanlar beni Ilgilendirmiyor, neden hala Yilmaz bunlari bana yollar anlamam, zaten ZE benim spam-file listemde, bende turkmath ve TMD listelerinden engelliyim:) 


BQ_BEGIN

On 21 Nov 2021, at 14:34, yilmaz akyildiz < [ mailto:yilmaz.akyildiz at gmail.com | yilmaz.akyildiz at gmail.com ] > wrote: 

<image.png> 




BQ_END


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://yunus.listweb.bilkent.edu.tr/pipermail/turkmath/attachments/20211129/ae2caaef/attachment.html>


More information about the Turkmath mailing list